• Bel ons : 073-6122126
 • E-mail: info@princeofindia.nl
 • Prince Of India
 • Wij zijn al sinds 1991 gevestigd in de Orthenstraat 272 te ‘s-Hertogenbosch. Een restaurant met heerlijke Indiase specialiteiten.  Alle gerechten worden bij ons vers en met liefde voor u bereid, hiervoor nemen wij extra tijd. Er is keus voor jong en oud!

  Het menu bevat vele keuzes, voornamelijk curries en grill-gerechten. De gerechten verschillen van mild tot zeer heet en kunnen gecombineerd worden met kip, lam, garnalen of groentes. Bij het bereiden wordt er natuurlijk gebruikt gemaakt van onze traditionele Indiase clay oven, ook wel bekend als de Tandoori oven.
  Heeft u een allergie? geef dit aan ons door, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Dit geldt ook voor vegetarisch of veganistisch.

  In ons restaurant is er ruimte voor 46 personen en op het terras plek voor 14 personen.

  Wilt u thuis genieten van onze heerlijke gerechten, bestel van via onze ‘Prince of India’ app of via de websiteU kunt uw bestelling afhalen of laten bezorgen. Natuurlijk is afhalen altijd sneller. Ook is het mogelijk om uw bestelling 1 dag van te voren door te geven, via de website of telefonisch. Via partners zijn de prijzen altijd iets duurder, dan via onze eigen site/app.

  U bent 7 dagen per week van harte welkom in ons restaurant. Heeft u vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen!